sunnuntai 17. elokuuta 2014

KUKA, MITÄ, HÄH?! #TESTIKUSKIT ESITTÄYTYVÄT

Markkinointi- ja myyntihenkisinä, uudesta innostuvina ja ainakin kerran kaikkea kokeilevina, Moottoripyörämessuilla eteemme tarjoutuneesta #testikuskit-haasteesta ei voinut kieltäytyä – sitä piti tavoitella ihan tosissaan. Ponnistukset palkittiin ja sittemmin meille myönnettiin ”titteli”, mutta keitä me siis olemme ja mikä on menopelinä?

Kypärien suojissa lymyilevät kivasti keski-ikäiset, kepeästi kajahtaneet, hetkeen ja tilaisuuksiin tarttuvat matkamotoristit. Isäntää kiehtovat mutkaiset tiet ja vauhdin hurma, kun takapenkkiläisen haaveissa siintää uudet kokemukset ja kohteet matkan aikana ja määränpäässä.  

Yhteisenä harrastuksena moottoripyöräily on ollut ensi tapaamisestamme asti. Esa tutustutti silloisen tyttöystävänsä, nykyisen vaimonsa, motoilun hurmaan. Paljoa ei pitänyt innostaa - uudesta innostuvalle ja nopeatempoiselle laji oli riittävän vauhdikas. Silloinen ajokkimme, sinisenä hohtava BMW, oli myös mielestäni komea miehisyyden mitta ja minä sulaa vahaa, kun komea kuskini tarttui pyörän sarviin ja nyökkäsi minua nousemaan satulaan.

KYYTI JAVAN TANKILLA SYNNYTTI MOTORISTIN
Esan tarina motoristina juontaakin sitten pitemmälle, aina 60-luvulle asti. Tomera vaaleatukkainen kuhmolainen sai ensi kyydit enoltaan Javan tankilla istuen. 5-vuotiaana, silmät vettä valuen, hurjasta vauhdista hurmaantuneena ja ilman kypärää (kuten ajan kuvaan kuului) – syntyi uusi motoristi. Kymmenen vuotta myöhemmin, rakennustyömaalta kesätyönä ansaituilla rahoillaan 15-vuotiaana innokas ja vauhtiin hurmaantunut pojankoltiainen vihdoin sai hankittua oman menopelin - 100 kuutioisen Suzukin- ja siitä lähtien joku moottorikone onkin kukkaroa kuluttanut.

#TESTIKUSKIT KYYDITTÄÄ HONDA VFR 1200F
Nyt autokatoksessa suojapressun alla odottaa #testikuskit-ajoa hopean hohtoinen Honda VFR 1200F. Vuonna 2011 hankittu ajopeli on kuljettanut turvallisesti matkalaisia jo muutamaan kertaan mm. Milanosta Saksan halki Via Baltican kautta aina koto-Suomeen asti. Seikkailuja on kertynyt monen moisia ja nyt innolla odotamme mitä tuleva kotimaan matkailu parin viikon päästä tarjoaa.  

SURINA SUSSUN MENOPELI
Honda sai ystäväkseen pari kesää takaperin 200-kuutioisen Kymco-skootterin, jolla Surina Sussukin pääsee välillä nauttimaan oma-ohjattavasta vauhdin hurmasta ja mutkaisista teistä.  Kaunis ja huoleton, helposti ohjattava menopeli hätyyttelee 110 km tuntivauhtia, mutta vastaantulevien motoristien kunnioitusta ja kädenheilautusta helmiäisen valkoisella Kymcolla saa vain harvoin.



Ajoiloa kaikille kanssa-motoristeille! Vielä on kesää jäljellä! Tervehditään vastaan tultaessa ja tutustutaan ajotauoilla! Tulkaa vetämään hihasta (muttei ajon aikana ;): kerromme mielellämme seikkailustamme ja kokemuksistamme ja kuulisimme myös teidän matkavinkkinne Vantaa-Leppävirta-välille ja omakohtaisia kokemuksia kotimaisista Hanx-tuotteista! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti