lauantai 16. elokuuta 2014

NYT SE ON VIRALLISTA – TESTIKUSKIT TÄPÄKKÄNÄ HAASTEEN EDESSÄ!

Keskiviikkona sähköpostiimme kolahti vihdoin toivottu viesti valitsijaraadilta: ”TE olisitte meidän reippaat testikuskimme!”. Tapaamisemme helmikuisilla Moottoripyörämessuilla Sport & Spa Hotel Vesileppiksen ja Hanxin edustajien kanssa johti yhteistyöhön ja osaltamme kiehtovaan seikkailuun.

Siispä elokuun viimeisenä perjantaina pukeudumme Hanx’in motoristivarustuksiin ja starttaamme TESTIKUSKIT-tittelillä Länsi-Vantaalta kohti 375-vuotisjuhlaansa viettävää Leppävirtaa. Suunnitelmissamme siintää energisoiva viikonloppu Sport & Spa Hotel Vesileppiksessä. Tavoitteena löytää vinkeä reitti mutkaisine teineen Leppävirralle, arvioida kotimaisten Hanx asusteiden toimivuutta ajossa ja testata majoituspalvelu Vesileppistä motoristin tauko- ja majoituskohteena. Seikkailuja kaihtamattoman kokeneen kuskin viestinnästä ja markkinoinnista innostunut Surina Sussu jakaa kokemuksia somettamalla. Tämä kertaluonteinen tempaus on loistava tilaisuus amatööri kirjoittajalle kokeilla ja koetella sosiaalisen median mahdollisuuksia ja rajoja.



Tulkaa seuraamaan seikkailuamme! Ryhdy sparraajaksi lähettämällä ystäväpyyntö Testi Kuskit -sivuillemme Facebookissa ja klikkaamalla itsesi #testikuskit seuraajaksi Twitterissä! Vinkkaa paras Vantaa-Leppävirta-reitti – motoristin makuun mukavasti mutkainen ja sopivasti soraton.  Emme etene yhden pysähdyksen taktiikalla, joten tärppi matkanvarrelle osuvista taukopaikoista ovat myös tervetulleet! Ehdota myös hyviä blogikirjoituksen aiheita: motoristi-teemalla moottoripyöräilystä, moottoripyöristä, motoristin varusteista, Hanxista tai matkailu-näkökulmalla taukopaikoista, Vesileppiksestä, kylpylöistä, virkistävistä viikonlopuista, Leppävirrasta sekä viestintä aiheesta: somesta – tai jotain ihan muuta! Ideoi ja vaikuta! 

Sparrausta, peukutusta ja kannustusta kaivaten, #testikuskit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti